Paradise Hotel

Ja nu har jag suttit och slötittat på reprisen av Paradise hotel.
Tänk att jag kan sitta och irritera mig så fruktansvärt på såna program.
Ändå så är jag klistrad framför tv´n och vill inte missa ett avsnitt.
Sen sitter jag och kommenterar och svär, precis som en barnunge.

Sen får jag ofta ett hatobjekt och en favorit. Jag lever mig verkligen in i programmet, nästan så jag tror att jag är en deltagare själv!
Det gäller inte bara detta program, det var samma med Big Brother.
Hatobjekten i just Paradise Hotel var då Olinda och Patrik. Jag tålde inte se Olinda, det var nästan så hjärtat började rusa och det blixtrade i huvet, som på en riktig galning. Jag vet inte ens vad det var hos henne som retade mig, men hon har ju en ganska kaxig och dryg attityd.
Men samtidigt så kunde jag tycka att hon var rakryggad och bra också.
Ungefär som med Linda Rosing, jag kan bli så irriterad på henne när hon kommer med så urbota dumma grejer och lever i sin fantasivärld, men samtidigt kan jag ibland tycka att : Ja men hon verkar ju väldigt snäll, det är lite synd om henne också.
Jag är nog rätt velig! Ibland så tänker jag att undrar vad svenska folket skulle tycka om mig. om jag var med i ett sånt där program? Troligen som en allmänt virrig stolla med ett jäkla humör 🙂

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.