Pratglad goja

En pratglad goja orsakade ståhej då hon skrek på hjälp i en lägenhet i Usa. Besökare blev oroliga när de hörde desperata skrik på hjälp, men ingen kom och öppnade. Man larmade polis som gick in och hittade gojan 🙂

Jo det där känner jag igen. Min Goja Erik brukade låta som en telefonsignal.
Man hörde hur det ringde, men när man svarade så var det tyst i luren, då var det Erik som hade ringt 🙂
Han var lustig, alltid när jag pratade med någon så satt han och var med i diskussionen:
– Ja, jaa, jahaa!
Ganska enerverande för man tappade tråden när han höll på.
Sen jamade han som en katt också, men det var innan jag skaffat Sally så det blev jag inte lurad av. Det jobbigaste var när han härmade kråkorna ute, då höll jag på att bli vansinnig på det där kraxandet! Han var alltid lös och satt på en lång pinne som satt fast i hans bur. På kvällen så sa man bara : Natti natti, Erik, då klättrade han ner med väldigt bestämda steg, gick in i buren och smällde igen dörren, för då blev han sur att han måste gå in.

Jag använde mig av det när han rymt en gång, jag tog helt enkelt ut buren och ropade: Nu är det natti natti. Då flög han till buren, gick in och stängde luckan. Praktiskt! 🙂

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.