Hår-snack

Pererik Åberg, SVT´s meterolog, han med ultra-fluff-krullet, har klippt sig. Nu brukar jag inte bry mig så mycket i folks hår eller kläder, men nog är det ändå vissa man tänker att: Men tänk vad fin han/hon skulle bli om h*n klippte sig. Som typ Jihde och Åberg. Och vilken skillnad det blev!! Från super-nörd till halv-hunk! Ja huvudsaken är att han trivs själv, och det tycks han ju göra. Det var värre med, Elisabet Höglund, som var så upprörd över diskussionerna man hade om hennes hår på SVT. Hon vägrade förändra sig. Men det gjorde hon rätt i, hennes skalle=hennes val.

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.