Väskor och smink

Modiga män bär väska, detta enligt notisen på Sofie´s mode. Ja varför inte, det finns ju väskor av alla modeller, så de behöver ju inte ha en tant-väska att släpa omkring på, då kanske det skulle se fjolligt ut. Men en väska av manlig modell är väl inget fel? Sen verkar killar idag ha tagit till sig mer och mer av ”kvinnornas” område. Det verkar ju tex inte alldeles ovanligt att killar sminkar sig. Nu är ju jag väldigt gammeldags på det området, jag skulle tycka att min sambo var väldigt omanlig om han sminkade sig. Men egentligen, varför inte, varför ska det bara vara förunnat kvinnor? Men hos mig är det för djupt rotat att det är en kvinno-grej så jag skulle inte gilla att min sambo gjorde det.

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.