Är jag en twinglyhora eller?

Nu har jag så här skittråkigt igen fast jag haft så celebert besök idag. Jo jag var ju bort till handlar´n i byn också, och då berättade han att han läst min blogg. Då blev jag ju tvungen att tänka till. Har jag skrivit något hemskt om byn, man får ju inte glömma att jag är en utböling/nykomling här och att alla andra har bott här i hundra år. Tänk om han sätter upp stora skyltar utanför affären : Only for ÄKTA bybor
Men jag har nog inte skrivit nå värre än att jag är uttråkad emellanåt av att bo mitt i ingenstans.
Märkligt egentligen för jag gjorde då inget speciellt när jag bodde i stan heller. Jag hatar ju att springa i affärer, och jag är ju inte nån som direkt går på resturang eller bio heller. Det enda jag egentligen saknar är närheten till mina vänner,pizza och hamburgare.

Nu har jag suttit och kollat runt lite och fått mer att fundera på. Twingly tex. Jag fattar inte riktigt hela den grejen. Att vissa tidningar ger en länk till bloggen har jag fattat, men när jag tex länkar till Aftonbladet, är det twingly då? I så fall måste jag vara värsta Twinglyhoran (jo det finns något som kallas så också). Jag länkar ju alltid dit och tycker en massa om det mesta.
Alltså det här bloggeriet verkar ju vara värsta djungeln och jag fattar ingenting! Dom snackar om flöde, vaddå för flöde? RSS-flöde, jaha vad är det då? Har jag sånt, eller ska jag ha sånt?
Jag är ute innan jag ens hann komma in känns det som!

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.