Ännu en dag till ända…snart

Fasiken (ser ni vad bra jag har blivit på att svära mindre?) vad denna dag har känts lång, jag tycker jag har suttit i telefon hela dagen och inte fått något annat gjort, fast det brukar jag ju inte få ändå förstås. Jag har pratat med soc också för de ska ju ge ett yttrande till tingsrätten ang. sonens ev straff. Jag vill ju att vår gamla soc- sekreterare ska göra det som känner oss och framför allt sonen. Men hon ska gå på mammaledighet snart så det är inte säkert hon hinner, men hon skulle börja redan nu i alla fall, så det var ju snällt.

Jag hoppas verkligen inte det blir några böter, och jag tycker i ärlighetens namn inte att böter är ett bra straff för ungdomar. Ungdomstjänst måste ju vara betydligt bättre för allihop, för då riskerar dom inte att få börja sitt liv med skulder, som kanske ökat under 3 ås tid.
Ja vi får väl se vad som händer med det där. Men det stör mig fortfarande att karl´n han klappade till kom undan lagning trots att det fanns vuxna vittnen, som dessutom var de som anmälde det hela.

Jag skulle behöva något att droga ner mig totalt med i natt. Nej jag har inga problem med att sova alls, men sonen kan inte sova för jag gnisslar tänder så det ekar i hela huset! Han kom och väckte mig i natt vid 4 för att jag gnisslade…Stackarn.

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.