Ibland blir jag lite avundsjuk

Jag har ju inte läst så våldsamt många bloggar, jag har några favoriter jag hittat (skrev några här) och jag hittar nya pärlor lite nu och då. Ibland blir jag avundsjuk när jag ser hur otroligt bra en del är på att formulera sig i skrift, Mymlan är en, och Gripplund är en annan som formulerar sig himla bra. Jag satt och tänkte på just det när jag läste Gripplunds blogg. Vad är det som gör att man tycker just att sättet att skriva är så bra? I hans blogg är det för att han skriver på ett så detaljerat sätt att det nästan känns som att man var på plats i de historier han berättar.

Som tex när han berättar hur han sitter i ett källarförråd och injicerar en drogcoctail, det var nästan som att man satt i ett hörn där i förrådet och tittade på. Helt otroligt bra faktiskt.

Jag förstår ju att det måste finnas massor av bra bloggar, men jag har ju fullt sjå att hinna med att läsa dessa och några till. Jag förmodar att detta är en nybörjar-grej, att man till slut fattar att man inte kan hinna med att kolla allt. Men dit har jag inte kommit än.
Men är det någon som har några tips på läsvärda bloggar så länka gärna i kommentarerna.
Nä nu är det dags att natta för mig! Sov så gott alla!

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.