Orgasm- spelet

Nu finns en bok som heter ”Fejkad orgasm”, skriven av Susanna Alakoski. I den beskriver en massa, både män och kvinnor, om varför de låtsas njuta under sexakten.
Det är väl ändå märkligt att man kan anklaga sin partner för allt möjligt, men man kan inte diskutera såna saker öppet? Hur många säger inte till sin fru/make att h*n inte är speciellt bra på att göra tex köttbullar, eller köra bil? Att det borde vara lite mer kryddor i smeten, eller att bilen mår bättre om man inte rycker i växelspaken .Vad är skillnaden då?
En del säger att dom låtsas för att få det överstökat. Men vad är problemet med att säga att man helt enkelt inte har lust då? Sen det där överdrivna stånkandet och stönandet, där det låter som värsta porr-rullen var igång tycker jag är tramsigt också.

Jag vet inte om det var Carolina Gynning eller Linda Rosing som i Big Brother huset betedde sig som värsta porr-stjärnan. Men det mest patetiska var att den (vem av dom det nu var) pratade (eller stånkade) på engelska!
– Oh yes, yes, harder!!!
– Give it to me!
Då var det nästan så jag skämdes på andra sidan rutan faktiskt….

Nej det är konstigt varför en av de mest naturliga sakerna ska vara så tabu-belagda? Det är så himla känsligt på alla sätt och vis.Man behöver ju inte vara taskig, man kan ju framföra saker på ett smidigt sätt faktiskt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.