Fru?

I ”Bonde söker fru” vill tre av de manliga deltagarna hitta en man att dela sitt liv med. Inte för att vara petig men, ska deras manlige partner vara ”frun” då? Eftersom det uppenbarligen finns en del gay-bönder så får man väl göra ett eget program då, ” Bonde söker man”. För att förtydliga mig så ska jag också skriva att jag personligen inte bryr mig om dom vill ha en man eller kvinna, men det låter onekligen märkligt att man söker en fru i en man? En fru är en kvinna och inte en man. Säkert en petitess i det stora hela, men det var bara en tanke…..

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Kändisar och Nöjen och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.