Ny människa

Jag har sovit en stund och det var jävligt skönt ska jag säga! Sen tog jag en dusch och nu känner jag mig som en ny människa, se så lite som behövs 🙂
I morgon blir en lång dag. Först är det rättegången angående äckelgubben och sonen,jag skulle tydligen höras också.Sen när det är klart ska jag på möte med polisen,vilket lär dra ut på tiden kan jag tro. Sen blir det nog ett besök hos mamma också när man ändå är där i faggorna. Sen är det väl hemfärd förhoppningsvis.

Jag såg en lapp på affären om någon som åtog sig att städa. Gissa om jag var sugen att ringa? Tänk om man kunde leja någon att storstäda riktigt sådär ordentligt här. Vad skönt det skulle vara. Men sånt lyx finns inga resurser till nu i dessa sjukskrivningstider, så jag får nog ta det i omgångar när jag har ork själv skulle jag tro. Förressten skulle jag vilja ha någon som putsade alla fönster också, jag har såna här gamla stora skitjobbiga fönster, där man måste vara atlet för att kunna öppna dom ens. Jag har funderat på om man inte kan göra en uppfinning. Tony springer ju runt hela dagarna, fram och tillbaka i hela huset. Tänk om man kunde ha en anordning på hans tassar så han torkade golven samtidigt! Jag får klura lite på det!

This entry was posted in Lite av varje and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)