Katrin Zytomierska & Tv 4

Katrin Zytomierska skriver i sin Idol-blogg att hon befinner sig i ett kaos och inte förstår kaoset. Nej det hade jag faktiskt inte förväntat mig att hon skulle göra heller. Hon tycks ju vägra ta in information utifrån. I hennes värld så tycker 99 % av tittarna att hon är jättebra. I hennes värld har hon inte skrivit något kontrakt på att hon ska ta ansvar. I hennes värld så behöver man inte ta till sig kritik och försöka sätta sig in i vad kritikerna menar. Så det tror fan det att hon inte förstår kaoset.Hon har ju varit väldigt tydlig med att hon är som hon är och att hon inte är intresserad av att ändra på sig.

Jag hoppas verkligen att Tv 4 inte backar på det här, och inte ger henne time out, utan ger henne kicken. Det verkar ju ha blivit något slags mode bland många tjejer/kvinnor att vara kaxiga, nedlåtande och spydiga. Att man måste bete sig så för att visa att man minsann inte är något våp. Men det går att vara kaxig utan att för den skull behöva vara otrevlig och nedlåtande. Man kan vara framåt och ärlig, utan att för den skull trampa på folk som redan ligger. Det är en sak om dom ger sig på likasinnade, men andra ska dom ge fan i.
Nej ge henne kicken nu och visa att den typen av kaxighet inte uppskattas av den stora massan, för det tror jag inte den gör. Eller ?

This entry was posted in Kändisar och Nöjen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)