Katrin ber om ursäkt

Jag förstår vad Fredrik Virtanen menar när han skriver att Tv 4 lämnade Katrin Zytomierska till sitt öde, som ett lamm till slakt. De visste vad de köpte och gav henne inga instruktioner, coahing eller annat inför sitt programledarskap. Jag håller fullt och fast med Fredrik i det mesta han skriver, men kan ändå inte låta bli att tänka: Katrin är 31 år gammal, oavsett arbetsplats, Tv, radio, hemtjänsten, McDonalds, så ska man väl vid den åldern begripa att man inte får håna och vara elaka med folk på sin arbetsplats? Ska cheferna behöva säga det åt människan? Om hon varit en taskig programledare på annat sätt hade jag inte sagt något, alltså om hon glömt orden eller snurrat till det, men nu handlar det om vanligt folkvett, som man måste ha på alla arbetsplatser.

Nu har hon ju i alla fall tydligen bett Marcus Birro om ursäkt, både direkt till honom och offentligt. Ja det är väl ett steg i rätt riktning förstås. Men jag undrar jag om hon gjorde det för att hon kände sig tvungen eller för att hon verkligen kände att hon betett sig illa? Nu känner jag inte Katrin, men av hela hennes uppenbarelse så känns det som att det är mer av tvång, för att hon inte ska skyfflas utanför mediavärlden och bli bortglömd. Hur som helst har hon väl fått sig en näsbränna nu, och man får väl hoppas att hon lärt sig något. Anders Bagge den lilla go´klumpen tycker dock att hon ska be även idolerna om ursäkt.

This entry was posted in Kändisar och Nöjen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)