Respekt och makt

Jag läser nu i Aftonbladet att Bloggarna är dom hetaste kändisarna i Stockholms nöjesliv nu. Det är dom som blir bjudna på alla fester och evenemang. Linda Rosing märker hur hon fått mycket mer respekt och Makt nu. Det är väl kanske att överdriva? Vad har hon fått för respekt egentligen ? Hundratals hatkommentarer i sin blogg är vad hon fått.
Makt, ja jag vet inte vad hon räknar som makt förstås, men jag tror faktiskt inte hon har makt att göra ett dugg, inget vettigt i alla fall. I deras värld känns det kanske så, men i den verkliga världen har hon nog inte mycket att komma med skulle jag tro. Sen att hon och BlondinBella har en systerrelation. Var det inte bara häromveckan dom träffades för första gången? Det säger väl kanske allt om ytligheten, att räkna en ytterst nytillkommen bekantskap som systerrelation visar väl på vilket djup det är i ”vänskapen” i dom kretsarna. Alla använder sig av varandra för att vinna något själv, annat är det tydligen inte.

Men visst har jag märkt av respekten och makten sen jag började blogga också. Jag berättade ju att handlarn här i byn läst min blogg tex. Makt har jag ju på så sätt att jag kan hota mina vänner att jag ska skriva nåt riktigt ofördelaktigt om dom om dom inte lyder min minsta vink. Än har det i och för sig inte funkat på någon med dessa hot men……

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Det här inlägget postades i Kändisar och Nöjen och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.