Homodjur

Läser nu att biologen Christina Ritz säger att homosexualitet är vanliga bland djur. Jag har alltid hört  att det inte finns djur som gillar samma kön, som ett av de starkaste argumenten mot mänsklig homosexualitet. Att det inte är naturligt, att det bara är människan som gör så, det finns inte ett enda djur som är homo. Men nu säger alltså Christina att det gör det visst det, och det är dessutom inte alls speciellt ovanligt. Ja man lär sig något nytt varje dag.
Så där försvann ett argument mot homosex då. Som sagt, jag personligen bryr mig inte vem folk gillar, men det finns ju en hel del folk som har en homofobi utan dess like. Men nu kan man alltså inte använda sig av begreppet ”onaturligt” länge. Tony, min obstinata hund har dock ingen sådan läggning, han är alldeles för förtjust i hundar av det kvinnliga könet, ja så pass förtjust att om han inte får hälsa så får han typ kruppanfall, och står och flämtar efter luft ca 3-4 minuter.Huruvida han gillar djur av annan art kan jag med säkerhet inte säga, det beror på hur man ska tolka bilden nedan…..

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.