I´m done

Så nu har jag kombinerat städning åt Karim och Oprah Winfrey. Det gick alldeles utmärkt faktiskt. Det var ett bra avsnitt idag, så det var kanon att ha något att titta på medan jag städade åt den lille filuren. Skönt att både akvariumet och Karim har rent nu, det är ingen höjdare att städa akvarium direkt.
Nu är det Dr Phil, hur sjutton ska jag få nåt gjort när det är så mycket jag bara måste se! Ofta är det en massa dravel, men ibland är det lite bättre och då måste jag bara kolla. Nu är det en kvinna som är så rädd att såra andra att hon gör dom mest knäppa grejer. När hon var 7-8 år så använde hon sina kläder i turordning, så ingen tröja eller klänning skulle känna sig utanför, så då förstår nu ni hur hon är idag. Bland annat så gifte hon sig med en kille för att han inte skulle bli sårad när hon sa nej………Ja det kan bli lite intressant att se vad den gode Phil kommer med för råd.

Här kommer några bilder på Karim. Och om någon undrar var han fått sitt namn ifrån så finns en historia om det också. Det var nämligen så att jag skulle peka på honom (han stod vid akvariumet), och den som jag skulle peka ut honom för pekade på en fisk, då sa jag ”Nej, det är den där svartingen”, och på den vägen blev det. Svarting=utlänning= Karim (utländskt namn)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.