Tror inte på det här heller

Män är bättre på att avslöja otrogna kvinnor än vad kvinnor är på att avslöja männen, ja det har det också gjorts en undersökning på (minsann!) . Nu vet jag inte om jag tror på den undersökningen heller. Väldigt vad jag misstror alla undersökningar. Varför skulle dom vara det ? Det där är nog helt enkelt hur man är som person det. Vissa är mer vakna än andra. Vissa är duktigare på att ljuga än andra, vissa är mer lättlurade än andra. Jag tror inte det har ett dugg med manligt/kvinnligt att göra faktiskt. Sen tror jag också att det är lika många män som kvinnor som är otrogna, förr tror jag att det kanske var männen som oftare var otrogna, men att det på senare år jämnat ut sig.  Lite märkligt är det dock att jag aldrig litar på en undersökning, utan alltid tror mig veta bättre själv….  😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.