Omyndigförklarade svenskar ?

Gudrun Schyman skriver i AB Debatt i dag om sitt motstånd mot att post och telestyrelsen vill öppna möjligheten för betaltjänster som innefattar telefonsex. Gudrun tycker det är telefonprostution, och i det här landet finns ett starkt motstånd mot prostitution. Telia har tidigare vägrat att fakturera för betaltjänster som handlar om telefonsex, men nu kan post och telestyrelsen tvinga Telia att göra det. Jag läste kommentarerna under artikeln och kan bara hålla med om vad signaturen Lizzardman säger :  ”De flesta har väll porrsurfat någon eller flera gånger? Jag har gjort det på telias nät. Av en ren händelse så hamnade jag på ett ställe där det fanns både djursex och barnporr. Skall man åtala telia för förmedling av barnporr?”

Jag tycker många gånger att svenskarna är ett lite omyndigförklarat folk. Det ska vara regler hit och dit vad man får göra och inte. Jag förstår regler och lagar som säger att man inte får råna, mörda eller misshandla, för då skadar man människor. Ingen blir skadad av telefonsex. Gudrun skriver: ”Det finns inga belägg för att telesex skulle ha några positiva effekter för samhället” Jag undrar vad hon bygger det på för uppgifter ? Vad är det som säger att telefonsex inte skulle kunna förhindra att ultra-kåta slemmiga svin håller sig till det och ger fan i att gå ut och våldta någon ?  Folk kanske nöjer sig med telesex och klarar sig från en massa sjukdomar ? Jag vet inte, men varför skulle det inte kunna vara så ?

Jag blir bara trött på det här att alla ska kontrolleras och styras, om någon vuxen människa tycker det är ok att sitta och snuskprata i telefon, varför ska då någon annan säga att det är fel ? Vem blir drabbad av det ? Vad lider Gudrun om Kerstin Olsson sitter och pratar snusk med Kalle Bengtsson och får betalt för det ?  Kalle är beredd att betala och Kerstin är villig att prata, var är problemet ?

Kanske vi ska ha kontrollanter på krogarna också , för där är en form av prostution. Tjejerna blir bjudna på drinkar uner kvällen, sen följer dom med killarna hem ( Jaja, inte alla givetvis , men en hel del!) , dom har prostituerat sig och kostnaden för ”torsken” blev några drinkar, för oftast så skiljs dom åt på morgonen för att aldrig träffas igen.  Nä låt folk få avgöra själv om dom är villiga att ha telefonsex, den typen av förmynderi behöver vi inte. Jag tycker det är ganska harmlöst faktiskt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.