Token i Vojakkala

Idag fortsätter också rättegången mot galningarna i Vojakkala. Den familj som med yxa slog ner en man så han blev svårt skadad och bland annat förlorade sitt ena öga. Polisen har avlyssnat familjens telefon och därmed fått bekräftat att dom med hjälp av en vän försökt ordna alibi åt den ena av sönerna. Det är pappan (73 år) och tre vuxna söner som står åtalade för att gemensamt och i samförstånd ha försökt mörda offret. Två döttrar i familjen och en bekant till familjen står åtalade för skyddande av brottsling. Jag undrar just hur länge huset får stå kvar om dom åker in ?

Denna familj är hatad av så många  så det vore nästan märkligt om ingen eldade upp det när familjen är borta. Lika som i Rödeby-fallet så är ju detta ett uppmärksammat fall, eller kanske snarare en uppmärksammad familj sedan Aschberg körde programmet ”Grannfejden” där man fick se hur familjen gett sig på både präster och annat. Intelligensnivån kan väl bedömas ligga på den lägre skalan kanske med tanke på att familjen stod bakom staketet och stoppade tummarna i öronen och fladdrade med fingrarna samtidigt som dom lipade och lät. Ja jag hoppas i alla fall innerligt att man spärrar in varenda en i den där familjen på lämpliga ställen, för det är väl inte en fråga om dom kommer ta ihjäl någon, utan snarare när……..

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

This entry was posted in Brott & Straff and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)