Trams

I dag har jag suttit och irriterat mig lite på folk som gillar att bråka för bråkandets skull. Såna som tycker det är kul att liksom gå till ytterligheter hela tiden och tjafsa bara för att det ska hända saker. Vissa tycker att dom är jävligt smarta och liksom står lite över alla andra rent intellektuellt, medan andra gapar och skriker och kräver och anser att dom minsann har större rättigheter än vi andra vanliga dödliga. Jag har märkt att det finns massor med såna människor nu när man surfar runt på nätet, och anledningen till att det retar mig lite är att dom ofta kostar en massa pengar för skattebetalarna.

En annan koppling jag gjort är att det ofta handlar om människor som själva inte bidrar med en krona i skatt utan lever på samhället på olika sätt. Och trots att det är pga att vi lever i ett land som Sverige där alla dessa sociala skyddsnät finns som dessa personer överhuvudtaget har mat på bordet, så ska det klagas på landet och dess myndigheter, politiker, kommuner, poliser, åklagare och allt vad det är. Det är inte så att det är en polis som är dum i huvudet och inkompetent, nej det är i stort sett alla. Alla socialtjänstemän och politiker är också dumma i huvudet. Landet är bara skit. Ett tips då är ju att prova att ta ett jobb, tjäna ihop lite pengar och stick nån annanstans.

Senast i dag läste jag Cecilia Beckrots blogg. Jag har fortfarande inte fattat vem hon är mer än att hon tydligen satt som nämndeman tidigare men anmäldes för att hon på ett forum under taget namn fällde en massa yttranden rörande rättegången och vad hon ansåg om de åtalade och offret, innan dom fallit, vilket är förbjudet. Hon kopplades då bort från sitt nämndemannauppdrag som jag fattade det. Jag kan ju tycka det är kul att läsa hennes blogg, men hon har också det där i sig att maila poliser och åklagare hysteriskt, spåra upp folk och anmäla allehanda saker. I dag läste jag att hon blivit kallad till polisförhör och att polisen talat om att om hon inte kommer så kan man använda sig av polishämtning.

Så skriver hon i sin blogg att ja det måste hon ju testa och se om polismannen står för sitt ord att det blir polishämtning, då slipper hon ju betala för resan till stationen själv också. Inte en tanke på vad sånt där trams kostar skattebetalarna, hon bör ju vara åtminstone 35 år och har barn, borde det inte finnas en tanke på vad en polishämtning skulle innebära för barnen då i alla fall? Jag blir bara trött på sånt där, låt polis och åklagare hålla på med att utreda brott och jaga riktiga bovar istället för att uppta deras tid med en massa skit och sedan klaga att dom inte gör sitt jobb!

Varenda rättegång och utredning kostar massor, lägger man där till advokatkostnader och annat så är man uppe i enorma summor. Alla onödiga kostnader på samhället betalas med något annat som tex sämre skolor, sämre åldringsvård eller något annat, men det tycks dom inte tänka på eller fatta och det irriterar mig!  Självklart ska brott utredas och skyldiga gripas och fällas, men att hålla på att uppta myndigheters tid med trams för att man har så jävla tråkigt är jävligt onödigt och kostar en massa pengar i onödan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

This entry was posted in Lite av varje and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)