Kanske kan man så ett litet frö någonstans ?

Jag har ju skrivit ganska hysteriskt de senaste dagarna och det beror helt enkelt på att det varit så många artiklar i tidningarna som jag haft så mycket åsikter om. Hade sambon varit hemma så hade han fått höra på allt, för jag bara måste säga vad jag tycker 🙂
Jag har inte tänkt att jag ska kunna förändra världen med mina åsikter, möjligen att jag kan få medhåll av någon stackars läsare som får plöja igenom mina texter. Men egentligen så är bloggar (som det också stått i media om!) ett bra forum för att folk ska kuna föra fram sina åsikter och för att makthavarna ska förstå hur folket tänker i olika frågor. Vi har ju det utmärkta verktyget creeper där vi kan se vad myndighetspersoner läser på nätet. Jag kollar alltid vad dom läst på min sida, så också i dag. Jag vill ju givetvis att om jag skriver om nämndemän så ska domstolsverket läsa det, eller om jag skriver om bristerna i rättspsykiatrin så vill jag att tex Socialstyrelsen ska läsa det.  Så här ser dagens myndighetsbesök ut i dag hitintills (jag är rätt nöjd med det):

Socialstyrelsen har läst Nitiska as
Försäkringskassan har läst Nitiska as ( 2 ggr)
Åklagarmyndigheten har läst Quick,Kwast,Terapi och Penttinen
Skatteverket har läst Inte korkad men utan moral
Försvaret har läst Är det färdiglallat nu
Rikspolisstyrelsen har läst Quick,Kwast,Terapi och Penttinen (3 ggr)
Rikspolisstyrelsen har läst Mordet och vansinnet efter

Alltså har Försäkringskassan läst min (och säkert många andras) åsikt om hur dom behandlar folk, och det gillar jag.  Lika bra tycker jag att det är att Åklagarmyndigheten och Rikspolisstyrelsen läst folks åsikter om cirkusen kring Quick. Och att Rikspolisstyrelsen läst min historia om Rättspsyk och hur dom tänker kring permissioner och riskbedömningar. En givande dag alltså!
Kanske har man sått ett frö någonstans, vem vet ?

139

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.