Det gamla Sverige måste tillbaka

Sista dagen på detta år och som Dr Phil (min idol) brukar säga: ”För att kunna förutspå framtiden så ska du titta bakåt” . Ja då får vi nog ett jävla år. Jag läser nu i tidningen att en vägarbetare slogs blodig för att en bil med några passagerare inte kom förbi tillräckligt snabbt. Är det vad vi har att se fram emot kommande år? Att folk attackerar ambulanser, brandbilar , poliser och nu vägarbetare? Alltså människor som finns för att fixa till och hjälpa i samhället?

Nej jag vill ha tillbaka det gamla Sverige, det Sverige där det var tabu att ge sig på dessa grupper, där det var tabu att ge sig på barn, gamla och handikappade. Där man inte högg kniven i någon för att dom hade en avvikande åsikt. Där våldtäkter inte var vardagsmat. Visst fanns det även då ett antal idioter som inte höll sig inom gränserna, men definitivt inte som det är nu . Det är dags att vakna upp nu och se verkligheten. Sluta att mörka och ta tag i problemen istället. Börja med att ge dessa personer ett straff som känns !

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.