Sent skvaller angående Travoltas

Aftonbladet var inte snabbast i dag kan jag konstatera när jag läser (ännu) en artikel om familjen Travolta. AB säger att det nu framkommit att man slutat ge Jett Travolta den krampmedicin han behövde. För tre dagar sedan så läste jag detta i TMZ , men då med en annan vinkling än den AB idag har, nämligen att familjen i samråd med neurologer slutat ge sonen den medicin han tog emot sina kramper då den slutat ge effekt. Om detta är sant eller en efterhandskonstuktion kan ju förstås ingen veta.

Den stora diskussionen har ju varit huruvida familjen Travolta förvägrat sin son medicinen pga sitt medlemsskap i Scientologikyrkan, som inte tillåter viss medicinering utan anser att annan behandling är den rätta. Då funderar jag hur det fungerar om ändå tex ett par föräldrar VILL ge sitt barn en medicin, trots sin tro ? Får man inte längre vara medlem då eller? Jag menar, en familj som Travolta lär väl generera pengar till den där sekten så frågan är om samma regler gäller för dom? Och klart är ju att pojken fått medicin under flera år. Och av egen erfarenhet så vet jag också att medicinen kan sluta ge effekt och att man då kanske måste prova ut en ny, så det låter ju inte alls orimligt.

Diskussionerna gick ju också att det nästan inte alls fanns några bilder på pojken, och det berodde på att familjen skämdes över hans handikapp. Att man inte var snäll mot honom osv, och allt detta beroende på medlemsskapet i den sektliknande scientologkyrkan där man uppenbarligen har svårt för människor med vissa sjukdomar eller handikapp. Men jag har hittat massor med foton på familjen , där dom inte ser speciellt olyckliga eller ”skämmsiga” ut så någon undangömmning tycks det inte ha varit frågan om i alla fall. Jag märker hur det ser ut som jag hela tiden försöker hitta försvar men det beror endast på att det varit så mycket elaka spekulationer och jag har svårt för det. Jag vill gärna se det från olika vinklar.Vad vi alla säkert kan vara överens om är att det är en tragisk händelse som drabbat familjen hårt och därför gillar jag inte alla dessa ”säkra” konstateranden från löst folk runt om på internet. Då får väl jag vara något av en motvikt då.

Detta har jag tidigare skrivit om Travolta : Håna gärna scientologin, men inte pojken , Scientologerna och medicineringen , Familjen Travolta uttalar sig

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

This entry was posted in Kändisar och Nöjen and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)