Så liten och ser över ratten?

En rattfyllerist i Sunne körde ifrån polisen och in bakom en mack. Sekunderna efter när polisen kom dit så stog killen på höger sida om bilen påtagligt berusad och sa att det var en 120 cm hög kille som hette Mållgan som kört. Mållgan hade långt hår ner till knäna och bröt på Norska. Hur som helst så kunde rätten inte bevisa att killen kört så Tingsrätten friade honom. Killen kräver nu 100 000 kr från JK för det halvår han hade indraget körkort och därmed inte kunde sköta sitt jobb som var att köra grusbil.

Men nu tänker jag på en sak, om Mållgan nu var 120 cm lång så borde sätet ha varit framdraget allt som gick, och en stoooor kudde borde ha varit där också annars skulle inte Mållgan ha sett något.  Jag är 160 cm och har ett helvete i vissa bilar och får nästan alltid dra fram sätet allt som går, och i äldre volvobilar måste jag sitta på en kudde också! .  Jag förmodar att dom kanske inte tog upp det på rättegången för i så fall skulle dom ha kunnat avfärda hans historia tycker jag. Det borde man kunnat ändå men ska det vara rättssäkert så ska det. Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.