Fotografera månen

Finns det någon läsare som är haj på det där med att fotografera? Jag vill ha fina bilder på månen, men endera så blir dom alldeles svart med en stor ljusklump som ska föreställa månen,eller så blir månen bara en liten prick. Jag vill alltså att det ska synas bättre, när det är tex halvmåne så vill jag att det ska se ut som en sån också, inte som en klump, är ni med? På kameran har jag olika inställningar tex ”Nightscen” och ”Nightportrait”, men det hjälper inte det liknar bara skit ändå, vad gör jag för fel?

135

222

Här är två hyfsade bilder, den övre är kornig men månen blev fin i alla fall.

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.