Rättegång i kopplerihärvan

I Dag började rättegången i den sk kopplerihärvan, en av tjejerna som var 14 år när hon drogs in i skiten har börjat blogga men jag skiter i att länka till den, men det är uppenbart att tjejen är ganska trasig och mår långt ifrån bra. Uppenbart är också att hon tar på sig skuld och att hon är den som känner sig vidrig som inte ”förstod bättre” . När man läser på olika forum så ser man att vissa menar att tjejerna var med på detta frivilligt för att få åt sig pengar och saker, och så kanske det kan ses också, det är ju inte fel helt och hållet,men saken är väl att den åtalade mycket utstuderat valt att vända sig till tjejer som varit uppenbart trasiga, och det är ett vanligt tillvägagångssätt bland folk som vill utnyttja andra på olika sätt. Man trycker på deras svaga punkter, sedan är dom enkla att styra och manipulera.

Jag har funderat på den där fulingen som man visade bild på i Efterlyst, den åtalade chefen bör ju veta vad han heter eftersom det är han som arrangerat träffarna?  Nu säger flickorna att det är långt fler som varit inblandade, bland annat en advokat, en bartender och en ambulansförare. Jag tror ju att det kan finnas fler prominenta herrar som är inblandade också, och skulle inte bli jätteförvånad om  det dyker upp ett namn på någon politiker eller domare heller. Skolförvaltningen är upprörd för att ingen från polisen informerat att de åtalat en lärare för att ha köpt sex av barn, det kan väl kanske finnas en anledning till det, någon skitlag som gör att man inte har rätt att informera.

En polisman har ju precis dömts till dryga böter för att ha informerat allmänna arvsfonden att en pedofildömd man sökt bidrag för att hålla en ungdomsutbildning i dans (18-25 år) . Arvsfonden drog in bidragen då de förmodar jag inte tyckte de skulle bidraga till att en pedofil (hebefil) skulle hålla på med ungdomsverksamheter. Så uppenbarligen kan polisen åka dit för förtal om de informerar, och det kanske gäller även denna lärare då. Det kanske är dags att se över lagarna på den fronten? Och för övrigt så irriterar det mig när den åtalade beskriver sin omåttliga sexuella drift, som om det skulle vara ett försvar för att bete sig som en idiot?

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.