Tvätta båt eller Glamour….

Sambon sa i går att om jag hade tråkigt i dag så kunde jag ju kanske fortsätta tvätta båten också beskrev han precis hur han skulle gjort om han varit hemma och tänkte tvätta den. Nu sa han ju förvisso att han inte skulle bli besviken om jag inte gjorde det heller. Men hur kul är det och stå alldeles ensam och tvätta en båt då? Inte ett dugg. Kanske jag gör det en stund ändå för då kan jag titta på Glamour i lugn och ro ikväll. Jag tror inte han har förstått det stora med Glamour riktigt, han liksom småfnyser och får en konstig blick när jag blir som handlingsförlamad vid 17.35 varje kväll. Han ser inte ens intresserad ut när jag försöker förklara alla förvecklingar, vilka som är släkt med vilka och så vidare.

Jag är skittrött idag igen, jag var i och för sig uppe klockan två i natt och tassade runt här, då hade jag drömt mardrömmar igen och var tvungen att gå upp och vakna till och varva ner innan jag kunde lägga mig igen, sedan kom ju Sur-Sally i morse och väckte mig genom att krafsa på sovrumsdörren och skrika hysteriskt . Jag tror sambon ska få börja ge dom mat innan han går på jobbet så dom håller sig i skinnet på morgonen. Solen skiner i alla fall och det är positivt. Nu är det bara några små ynka snöfäckar kvar på gården, det är skillnad mot för i februari. Kolla inlägget här, fy fan vad snö!

137

Som synes så är båten ganska dyngig…

219

Men det är lite gulligt med den lilla holken man kan gå in och sova i tycker jag.

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.