Stora flygfän och en skitande hund

I dag är det varmt ute och solen tittar fram lite då och då. Nu har dom här stora fåglarna kommit också, men jag vet inte vad det är för sort. Dom är stor som fan och har liksom en ”svans” där bak med massa fjädrar. Försökte fota men jag var lite för långt bort, klicka på bilden så blir den större,  dom är lite läskig dom där tycker jag.

140

Tony tycker det är skönt att kunna springa (och skita) i skogen igen, han har ju haft stora problem hela vintern med det eftersom han inte har så långa och grova ben så han har liksom suttit fast när det varit för mycket snö.

220

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.