Hatet mot Greven

I går fick jag en kommentar under ett av mina ”Greve-inlägg” från användaren ”Life” som löd så här:
Innan man är så snabb på att döma, så kanske man ska tänka ett varv till.
För din, och omvärldens, information har Greve Carl Piper dokumenterade psykopatiska tendenser och är dessutom skäligen misstänkt för utnyttjande av minderåring, dvs våldtäkt på sin egen dotter. Den yngsta. Dessutom finns det otal ögonvittnesskildringar på hur han har uppfört sig aggressivt och hotfullt mot både modern och döttrarna, även i offentliga sammanhang. En gång flydde döttrarna hals över huvud till grannen för att slippa undan sin pappa.
Om det var mina barn, och om pedofiljäveln pga av kontakter och pengar lyckats vinna vårdnadstvisten, skulle jag också sätta en kula i pannan på honom, och dra. Man gör vad som helst för att rädda sina barn.
Synd att gärningsmannen var så kass på att pricka.”

Min tanke är att denna Life är bekant med mamman (grevens ex-fru) och har hört hennes version om varför greven inte ska ha kontakt med sina barn. Dock kan jag tycka att det är lite skrämmande med tonfallet. De allra flesta i samhället avskyr pedofiler, så det är inte konstigt, Det är inte heller konstigt att man gör allt för att skydda sin barn men hela kommentaren osar ett extremt hat utöver det vanliga. Jag ställde givetvis motfrågor till kommentaren, men har inte fått några svar. Tror man verkligen att någon kan betala för att vinna en vårdnadstvist? Den våldtäkt Life pratar om är tydligen avfärdad av såväl polis som socialtjänst, och på dagis har man endast märkt att flickan blivit glad när pappan (greven) kommit och hälsat på eller för att hämta dottern. Och som jag skrev tidigare så är det inte märkligt om ex-fruns vänner pratar på detta sätt, att misstänka att även ex-frun gör det och att då polisen misstänker att hon är kapabel till att leja någon.

Men som sagt, detta kan vända fort, hon kan släppas i morgon och avfärdas, eller man kan hitta något som binder henne till detta. Men uppenbart är att det finns en bild bland ex-frun och hennes vänner att greven är en psykopatisk, våldsam man med pedofila tankar, och anser man att detta är en sanning så finns nog anledning att hata honom och vilja skydda barnen, och vad gör man inte för att skydda sina barn som sagt….

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.