Bend over

Här är det full rulle igen. Har lagt ut en blänkare nu om att snusktanterna bland mina läsare vill ha en ”bend over-bild”  på byggarna, men vi får se vad dagen har att ge. Under tiden får jag stå ut med byggherrens skönsång där uppe på taket ” Oh my darling, oh my darling, OH MY DAAARLING CLEMENTIN” . Sedan ska jag gå ut och snickra ihop ett gammalt fågelhus jag hittade bakom boden, det är himla gulligt men behöver hyfsas till efter att ha stått ute i flera år.  Jag ska dock inte ha det som fågelhus med tanke på katterna, utan plocka ner det från stolpen och bara ha det som prydnad tänkte jag.

1

En liten variant av bend over ser jag hos byggherren, men den var klen……….Kanske räcker åt TinTin Titan och Majsan39 ändå?

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.