Dom behöver vård

Polisen utreder nya trakasserier i Rödeby. De är riktade mot samma familj som förra gången och de misstänkta är två av de som var delaktiga förra omgången när det slutade med att en femtonårig pojke sköts till döds. Det ska återigen vara sonen i familjen som blivit trakasserad när han var ute med en k0mpis och körde sin mopedbil, och då upplevde sig bli prejad , jag skriver upplevde eftersom jag faktiskt inte vet om han blev prejad eller om han blev så rädd att han upplevde det som hotfullt. Att grabben blev rädd är uppenbart då han blev tvungen att gå ut och kräkas och senare fick en kraftig ångestattack (går att läsa i systerns blogg). Hur som helst så tycker man att de som dömdes i det tidigare målet borde ha fått in i huvudet att dom ska hålla sig undan. Har man inte fattat det ens efter att deras kompis faktiskt sköts ihjäl framför deras ögon, då måste det vara något allvarligt fel i huvdet på dom. Då är dom verkligen ett bevis på att föräldrar och samhälle har misslyckats totalt. Om det kan konstateras att samma killar gjort sig skyldiga till att ha försökt preja Rödeby-grabben så hoppas jag verkligen att socialtjänsten kliver in och omhändertar dom omgående och ger dom den vård dom så uppenbarligen behöver, för frisk kan man inte vara om man gör om samma idiotiska grejer igen efter det tragiska slut det fick förra gången……

Det här inlägget postades i Brott & Straff och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.