Men visst är det märkligt…..

Nu åtalas Ordningsvakten” för skotten mot greve Carl Piper och hans sambo i Gamla Stan i April. Grevens ex-hustru som inledningsvis häktades för anstiftan till mord är nu helt avskriven då man inte fått fram några bevis och ska nu enligt åklagaren betraktas som helt oskyldig. Ja säger han det så är det väl kanske så, men nog sjutton är det ett antal mycket märkliga omständigheter kring henne också, det går inte att komma ifrån, men som sagt kan ingenting bevisas så ska hon officiellt ses som oskyldig, sen kan man ju som privatperson tänka hur man vill.Och sedan finns väl alltid möjligheten att fortsätta kolla hennes förehavanden från polisens sida kan jag tro.

För visst är det lite märkligt att just ordningsvakten på hennes och hennes mammas  stamkrog råkar vara den som av en händelse skjuter hennes ex som hon av en händelse ligger i en mycket infekterad vårdnadstvist med? Och att ordningsvakten i fråga dessutom råkar veta att greven just den dagen ska befinna sig på ett möte med dotterns skola. Och att exets vänner ( Jo jag förutsätter att det är hennes vänner) verkar så hatiska mot greven och vill se honom död?  Ja jag är då inte övertygad, men jag har ju absolut inte heller alla fakta, det är mer en känsla.Men som sagt så ska exet betraktas som oskyldig, så bortse nu från mina ”känslor” och gör just så…….

Det här inlägget postades i Brott & Straff och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.