För mycket som är oklart

Så var rättegången gällande skotten i Gamla Stan över, dom kommer den 14/7 kl 13.30. Ordningsvakten ( HH) erkände sig skyldig till mordförsök på greven, men menar att skotten mot hans sambo var ett misstag/olyckshändelse, något som sambon inte håller med om då hon beskriver det som att han siktade mot hennes ansikte. HH förnekar att någon gett honom i uppdrag att skjuta greven utan förklarar sitt handlande med att han fäst sig vid grevens två barn som ofta var på krogen där han arbetade. Att han sedan fått höra att greven ska ha förgripit sig sexuellt på ett av barnen och då slutligen kommit på att han skulle ta lagen i egna händer och skjuta greven. Det finns fortfarande en hel del saker som talar för att det finns en anstiftare anser jag.

Vilken människa är beredd att sitta inne resten av sitt liv för att döda en person som han inte har någon personlig relation till? Och vem är beredd att göra det utan att ens få en krona för ”besväret” ? Hur kunde HH veta när skolmötet skulle äga rum? De enda som visste om det förutom greven och sambon var grevens ex-fru, skolpersonal och med all sannolikhet barnens mormor. Att skolpersonalen skulle ha informerat HH ser jag som uteslutet även om HH påpekar att tex rektorn också visste om mötet. Sedan påpekar HH att det finns stor dokumentation om de påstådda övergreppen. Så vitt jag vet så är utredningar om sexuella övergrepp mot barn sekretessbelagda, men HH tycks ha fått läsa både det ena och det andra eftersom han så solklart kan uttala sig om detta,så vem har givit honom den dokumentationen?

Nu har ju vårdnadsutredningen valsat runt på nätet ett tag och jag kan ju säga att de allra flesta som läst den kommit till slutsatsen att det är en vårdnadstvist som så många andra. Den ena parten ( i det här fallet ex-frun) försöker på alla sätt att minimera umgänget, få enskild vårdnad, sabotera, och när socialtjänsten väl upptäcker att hon försöker förhindra umgänge med den andre vårdnadshavaren så överväger dom att ge fadern vårdnaden. Man säger att mamman ska betala vite varje gång hon förhindrar umgänge och då drar hon till med slutklämmen att de blivit utsatta för sexuella övergrepp.Personligen så tror jag inte ett dyft på övergreppshistorien eftersom hon inte med ett ord nämnde det under förhandlingar eller annat utan dom anklagelserna kom när hon fick klart för sig att hon skulle förlora sin strid.

Det som gör mig lite förundrad är ju vad man är för förälder om man springer omkring och babblar på en krog om detaljer som rör ev. övergrepp på ens barn? Berättar man verkligen sånt, visar man verkligen såna dokument för en människa man inte står speciellt nära? Om man nu tänker att HH kanske faktiskt gjorde detta på eget bevåg så är det ändå alldeles för många märkligheter för att det ska kännas sannolikt.  Nej jag tror fortfarande på att en viss kvinna av modell äldre eller yngre dragit sina valser för denna HH, allt är uträknat, man använder sig av oskyldiga barn och lite kvinnlig list för att snärja en känd kriminell individ att göra det man inte pallar att göra själv. Och nu står HH där han står, han har med all sannolikhet ett långt straff att se fram emot, och vad fick han för det? Barnen har förlorat både mamma och pappa under en lång tid, mår dom bra nu då?  Jag hänvisar åter igen till den kommentar jag fick

Innan man är så snabb på att döma, så kanske man ska tänka ett varv till.
För din, och omvärldens, information har Greve Carl Piper dokumenterade psykopatiska tendenser och är dessutom skäligen misstänkt för utnyttjande av minderåring, dvs våldtäkt på sin egen dotter. Den yngsta. Dessutom finns det otal ögonvittnesskildringar på hur han har uppfört sig aggressivt och hotfullt mot både modern och döttrarna, även i offentliga sammanhang. En gång flydde döttrarna hals över huvud till grannen för att slippa undan sin pappa.
Om det var mina barn, och om pedofiljäveln pga av kontakter och pengar lyckats vinna vårdnadstvisten, skulle jag också sätta en kula i pannan på honom, och dra. Man gör vad som helst för att rädda sina barn. Synd att gärningsmannen var så kass på att pricka

Jag kan inte låta bli att fastna på meningen ” Så skulle jag också” . Hon också? Menar hon med detta att ex-frun skulle ha något med detta att göra eller?

This entry was posted in Brott & Straff and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)