Nä nu får det vara nog för idag

Ja det är lite lustigt här på landet ibland, förut när vi skulle åka till svåger så står det tre baggar mitt i vägen och ni ska inte tro att dom flyttar på sig heller när man kommer med bilen, snarare tvärtom att dom ska fram och kolla läget och sniffa lite på den. Dom där rackarna har varit på rymmen förra sommaren också och är inte  det minsta skygga. Det  är helt okej när man kommer med bilen men jag vill inte möta dom när jag går och allra helst inte med Tony då vet man inte hur det slutar.

I övrigt så har jag ont i käkarna och hela ansiktet för att jag har gått och bitit ihop så in i bomben, det gör jag jämt när jag är arg eller stressad  och givetvis gnisslar jag på nätterna också så det är väl ett under att jag ens har några tänder kvar i munnen vid det här laget. Nu vill jag bara sova och jag hoppas jag får sova länge i morgon, det känns som att det skulle vara behövligt. I morgon ska jag inte ägna JB en enda tanke heller, ja såvida ingen kontaktar mig ang honom då vilket har varit fallet flera gånger sista tiden.

Nej jag är så spyless på den där och allt kring honom så jag vill inte ens tänka på honom mer,samtidigt så är jag så irriterad på mig själv att jag gick på den där finten när jag borde lärt mig veta bättre.  Jag pratade med en person i dag som sa att man kan inte låta honom styra eller förstöra livet för en  mer än vad han gjort och det är ju helt sant, fast samtidigt, vem ska se till att bristerna uppmärksammas då, det finns ju dom som drabbas av bristerna i rättspsykiatrins sk vård betydligt värre än jag? Nu är jag där igen, nu ska jag trycka i mig en tunnbrödssmörgås, titta på tv och sudda bort denna läskiga person ur mitt medvetande ett tag. Sov gott alla, det ska jag göra!

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.