Jag ska testa

Jag tror att jag skrivit om detta förut, men jag skriver igen för säkerhets skull. Jag brukar läsa Lady Dahmers blogg och hon håller på med något som kallas noo poo vilket innebär att man inte gör sig ren med en massa kemikalier (om jag fattat det rätt) . Jag tycker det låter himla intressant och ska faktiskt prova henneshårtvättar-variant, hon har jättefint bankt hår som liknar mitt (långt, tjockt och lite lockigt) , fast mitt är torrt och risigt då. Det skadar inte att prova. En variant ska vara att tvätta håret med ägg och skölja med kallt vatten, en annan att blanda vattenmed bikarbonat, och en tredje att tvätta med äppelcidervinäger. Det ska tydligen ta ett tag innan håret blir i form, men sedan ska det vara hur bra som helst, så jag måste helt enkelt prova. Funkar inte dte här så kapar jag av skiten för jag är så trött på den här hårbollen som sitter på min skalle nu så det finns inte ord för det.

Jag hittade även en annan blogg med massa rengöringstips för kropp och ansikte, också byggt på detta med att använda sig av naturliga produkter, och jag tror att det kan vara hur bra som helst, för det är ju skrämmande när man tänker på all skit man både stoppar i sig och smetar in sig med egentligen, för att inte tala om hur dyrt det är. Nej nu ska jag åka på affären och handla ingredienser till mitt nya hårschampo.

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.