Jävla väder

Här blåser det storm och är griskallt. Vi hade ju gjort så fint i blomlådan uppe på balkongen med ljung och massa annat pyssel, men nu har ljungen flugit sin kos och det hänger en nästan tom blomlåda där uppe, jävligt snyggt måste jag säga. Också har jag tvättat håret med ägg, ska bli intressant att se vad det blir för något, säkert har jag gjort alldeles fel så jag ser ut som en vandrande omelett när jag tar bort handduken, det skulle vara så typiskt mig.I kväll ska jag prova kroppsscruben med olivolja och socker, jag blir ju som ett helt matbord innan det här är över……

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.