Var fanns de vuxna då?

Den 29-årige Gällivarebon som misshandlade sin 16-årige flickvän grovt har nu dömts till 1 år och fyra månaders fängelse. Uppenbart är att karln är helt sinnessjuk i hela huvudet, men tjejen var 16 år gammal, hon var endast 14 år när hon började dejta honom och han var 27 år, var fanns hennes föräldrar? Inte en chans i helvete att jag skulle låta en 27-åring dejta min fjortonårige dotter, det säger ju en hel del om honom redan där, även om han inte varit en kvinnomisshandlare av rang så är det ju något fel i huvudet på honom om han vill greja med småflickor. Hur är det möjligt att han kunnat få denna möjlighet att misshandla flickan i 2 års tid utan att någon har reagerat och hjälpt henne? Hon är omyndig så någon vuxen borde ju ha lite koll på hur hon lever?

Nu kan ju vissa tonåringar vara svåra att hantera ibland, men istället för att låta ett barn fortsätta vara med ett sånt svin och riskera att råka ut för både det ena och det andra så skulle jag hellre se till att hon omhändertogs om jag som förälder inte klarade av att hålla henne därifrån. Tydligen så hade han mordhotat även föräldrarna, och det vore ju skäl nog för dom att se till att flickan kom därifrån. Äckliga karl…..

DN, NSD, NK,

Det här inlägget postades i Lite av varje. Bokmärk permalänken.