Blåst, både på träden och i huvudet

Här har det blåst storm i flera dagar nu, det dundrade i fönstren i natt så det lät som hela huset skulle rasa, det enda positiva med det är att löven blåser av från träden och bort från gården så man kanske slipper kratta. Besvärligare är det dock för Tony som nästan trillar omkull när han ska lyfta på benet och pinka.

2

Det här med utseende är ju en alltid så debatterad fråga, men höjden av anskrämligt utseende måste ju vara om man är tvungen att ta ett foto av någon annan och låtsas att det är en själv? Jo det är en som tagit en bild från min gamla blogg och lagt upp den i sin avatar, i och för sig måste det ju innebära att personen i fråga tycker jag är riktigt snygg. Än mer tragiskt är att hon också låtsas att min blogg är hennes, alltså hänvisar till min blogg som sin, så hon är alltså inte bara ful, utan riktigt dum också eftersom hon tydligen inte klarar att göra en blogg/hemsida själv som är värd att läsa. Ja jag vet inte om man ska tycka synd om henne eller kanske rent av känna sig smickrad?  Tänk att just jag blev så snygg och bra att hon vill vara jag typ. Nu har hon ju tagit en bild på mig bakifrån så jag vet inte om det är mitt fluffiga hår eller min röv hon är mest avis på? Om hon bara hör av sig så kan hon få ett nytaget foto då håret blivit längre och röven större sen denna bild togs 🙂

3

I övrigt så läste jag i tidningen häromdagen om en kvinna i 40-års åldern i Falkenberg som har blivit ålagd att betala tillbaka över 600.000 kronor till Försäkringskassan. Kvinnan har varit sjukskriven sedan 2005, men har sedan dess också arbetat och haft en inkomst på över 400.000 kronor samtidigt som hon plockat ut sjukpenning. Det är på grund av såna som henne som staten blivit tvungen att ta i med hårdhandskarna vilket i sin tur resulterat i att folk som är sjuka på riktigt inte längre får sjukpenning………

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)