Stora personligheter

I går hittade jag en massa foton som jag inte sett på flera år, och glad blev jag för där var en massa foton på sonen när han var liten och på vår papegoja Erik och hamstern Semmy.Här är Erik när han lyckades flyga ut på balkongen, minuterna senare så stack han i väg bland träden. 5 timmar tog det innan jag fick in honom i buren, jag hade pockat och lockat med allt, men det enda som behövdes var att köra den vanliga nattproceduren, nämligen att säga ” Nu är det natti natti, gå och lägg dig”, så flög han ner, slet upp burdörren samtidigt som han muttrade. Sedan smällde han igen dörren efter sig och satte sig på pinnen. Han blev alltid sur när det var sovdags.

1

Erik kom alltid och böjde fram huvudet, då skulle man pussa honom på skallen, så kunde han stå hur länge som helst

2

Också ville han alltid vara med när man satt i soffan, då vankade han av och an på ryggstödet. Ibland om man satt och pratade så höll man på att få åt nerverna för han avbröt hela tiden eftersom han skulle ha all uppmärksamhet, då stack hanfram huvudet brevid ansiktet och la in dom ord han kunde: Hallå, hej, jaaa, åhhhh, oavbrutet så man tappade tråden själv

3

Gardinstången satt han på när han var sur för då visste han att jag inte fick tag på honom

4

Också hittade jag foton på sonen och Semmy, hans hamster. Semmy var rolig, när grannen Rogga kom upp så brukade han sitta i hans bröstficka där han trivdes alldeles ypperligt

6

Men dom små liven lever ju inte så länge så Semmy gick hädan och sorgen var stor. Jag la honom i en glassbytta, men sonen var så arg för Semmy skulle inte ligga i en plastlåda. Han hämtade en jättefin plåtask jag hade så fick vi göra om proceduren. Sedan snickrade vi ett kors i trä och begravde honom i trädgården. Några månader senare så tog nyfikenheten överhand för en av sonens kompisar så hon grävde upp stackars Semmy för att titta på honom. Sedan var deras vänskap slut under lång tid……..

7

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.