Alla kollar vart äpplet faller

Undra just om Svartenbrandts dotter har ett eget namn, ja det har hon förstås men jag förmodar att det känns mer dramatiskt att kalla henne ”Svartenbrandts dotter” än Jackie Ferm, Jackie liksom, hur spännade är det? Jo hon kommer nog få heta Jackie kanske efter Paradise Hotell börjat visas för som jag förstår så kommer det gå rätt hett till där, och jag förmodar att just hon kommer vara i blickfånget, jag vet inte om hon är den som kommer utmärka sig mest, men hon är definitivt den som har den kändaste pappan så precis som alla andra med kändisföräldrar så kommer det mesta handla om henne tror jag.

Svartenbrandts dotter visade tuttarna, Svartenbrands dotter kastade glas i golvet osv, ja så blir nog rubrikerna framöver, också kanske någon måste intervjua pappa Lars-Inge för att höra vad Sveriges  megabuse tycker om sin dotters uppförande. Personligen så tror jag hon skulle ha skippat att delta i det programmet, hon kommer alltid att vara Svartens dotter och jämföras med honom, man kommer kolla om hon ärvt hans ”dåliga gener”, och vid minsta taskiga beteende så kommer alla ropa i kör: Ja vad kan man förvänta sig med en sån pappa! Hon kan förstås göra ett bra intryck också och ge alla på nöten, men jag tror det är svårt att göra ett bra intryck i ett program där alkoholen flödar, där det är som upplagt för missöden, misstag och dumma beslut…..

 

This entry was posted in Kändisar och Nöjen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)