Stackars barn

Som jag skrev tidigare så tycks misshandeln av den lilla pojken ha varit värre än vad media först skrev, så du ”beturo” som tyckte jag skulle lägga ner min blogg eftersom jag var så hatstinn vad gällde denna man, till dig har jag bara en sak att säga, känner du annat än hat när du läser om detta så sök hjälp.

Här är några av sakerna han utsatte den 3-4 årige pojken för:

• Mannen kastade in pojken i en vägg och misshandlade honom med tillhyggen som en lampfot och en gardinstång.

• Han tvingade pojken att äta så mycket mat att han kräktes. 4-åringen blev sedan tvungen att äta sin egen uppkastning. En annan gång fick pojken stå med armarna ut från kroppen tills han kissade på sig, sedan fick han slicka upp sin egen urin.

• Mitt i iskalla december, i Luleå, tvingade styvpappan pojken att stå utomhus naken.

• Styvpappan brände även pojken med en cigarettändare på olika delar av kroppen, han hällde lim i pojkens öra och kaustiksoda i hans öga. 38-åringen vidrörde även pojkens underliv med frätande ämnen.

Hur i helvete kan sånt här pågå utan att någon ser, hör, reagerar,larmar? Mannens namn är ute på nätet redan, men jag avvaktar att lägga ut det här tills han är dömd för brottet. Jag mår illa…….

Det här inlägget postades i Brott & Straff och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.