Ulf Olsson aká Helenémördaren död?

Sundsvalls Tidning meddelade för en timme sedan att Ulf Olsson aká Helene Nilsson i Hörbys mördare begått självmord. Det ska ha blivit bekräftat av verksamhetschef Erik Söderberg själv. Nu är artikeln borttagen av någon anledning? Ville man inte ge andra medier uppslaget innan man hade mer att skriva eller varför togs artikeln bort?

Jag tror ju att han begått självmord, han hade ett tidsaktiverat inlägg på sin blogg redan i Maj som fick mig att tänka att han hade såna planer. Men jag ska inte skriva mer förrän jag vet hur det ligger till med saken, tills dess så får vi vänta och se….

Det här inlägget postades i Brott & Straff och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.