Kapten klänning och hans vänner

Härvan runt Kapten Klänning tycks vara betydligt allvarligare än vad som hitintills framkommit. Det verkar som att det uppdagats ännu en sexhärva där ett gäng gubbar köpt sex av unga flickor, det var ju inte längesedan ett gäng mer eller mindre högt uppsatta herrar torskade på en liknande grej. En av herrararna i denna härvan uppges vara mycket känd, och flera andra ska vara högt uppsatta och kända, kan det månne finnas några politiker med den här gången? En man som man misstänkte hade mördats finns också med i denna härvan, så nog är det än värre än det såg ut i går.

Med risk för att någon hysterika inte läser hela inlägget och pådyvlar mig åsikter jag inte har ska jag ändå skriva att det finns en hel del unga tjejer som frivilligt säljer sex för att kunna handla snygga kläder,resa osv, så att gamla gubbar har sex med en tjej på 17 år innebär inte nödvändigtvis att det handlat om slaveri eller tvång på något sätt. Däremot så är det olagligt med så väl grooming som att ha sex med ungdomar under 15 år. Och det är inte lagligt att köpa sex heller, men jag tänker mest på tvångsbiten. Ja det lär visa sig om det handlar om äldre tonåringar som frivilligt sålt sex, småflickor som är under 15 år,våldtäkter eller alltihop. Vidrigt är det i alla fall. Men jag tippar på att Kapten Klänning kommer att säga att hans kontakter med ungdomarna har varit i syfte att på egen hand utreda någon sexhärva (trots att han gått i pension) eller något annat behjärtansvärt…

Svd, GP, AB, Sydsvenskan

This entry was posted in Brott & Straff and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)