Huvudet på spiken ännu en gång

Jag måste säga att jag är ganska träffsäker vad gäller turerna kring JB. Erik Söderberg (chef på kliniken i Sundsvall) for till Karsudden en dryg månad innan JB flyttades dit, och det var sannolikt för att tala om för klinikledningen att han ville flytta honom dit om man var beredd att slussa ut honom så fort som möjligt. Tydligen var man det för det tog bara ett par veckor efter han kommit dit innan han fick första frigången. Jag fick också bekräftat från tre olika källor att det var sagt så från Sundsvall (och till JB) att han endast skulle vara en kort tid på Karsudden för att sedan slussas ut till eget boende, den ena källan var en av hans familjemedlemmar som skrev ”Han ska få bo på Karsudden ett tag , för att sedan bli utslussad till ett eget boende i Bollnäs.” Det märkliga i detta är väl att Söderberg månade så om just denna patient att han t.om for iväg till Karsudden för att försäkra sig om att det skulle bli så. Jag har då aldrig hört att en chef engagerat sig så i nån annan patient, något som stärker de misstankar jag haft i alla år om att det ligger något lurt i det här.

Jag pratade då med en personal på Karsudden om mina farhågor och personen sa att så fungerade det inte utan det tog lång tid att lära känna en patient så man kunde ge dom friförmåner, Så är det säkert i normala fall, men ingenting som haft med JB att göra har följt gängse rutiner eller de säkerhetsprinciper man normalt har. Och mycket riktigt så fick han sin första permis på egen hand efter bara några veckor, något som aldrig händer normalt.

Den 13 Januari fick jag höra ryktesvägen att Erik Söderberg åkt till Karsudden igen, och skrev då detta inlägg där jag undrade om han åkt dit för att hjälpa till att påverka utslussningen av JB.

I dag fick jag mail från Länsrätten där det står att JB fått frigång (inom sjukhusområdet) t.om den 24 April. Så ni ser att jag vet ganska bra hur dom tänker kring denna galning, jag slår huvudet på spiken varje gång. Nästa steg blir troligen att låta honom få frigång till boendet, så har samhällsmedborgarna i Bollnäs otur så kommer dom inte bara ha stollen Erik Söderberg där utan även stollen JB lagom till sommaren.

Men vad ska man göra, jag har upplyst Polis,Länsrätten i Västernorrland och Södermanland, Åklagare och enskilda domare om att han planerat nya mord, att han vid två olika tillfällen försökt få andra människor att döda åt honom (däribland mig) under vårdtiden, ja jag har ju också upplyst både Erik Söderberg och Kent Persson (chef på Karsudden) 0m detta utan att någon har brytt sig nämnvärt, inte ens förhört berörda parter. Men därför så finns allt nedskrivet i bloggen, om någon skulle hända mig eller någon annan, så kan ingen i alla fall påstå att dom inte visste, ingen kan säga att man inte sett några tecken på att han skulle vara farlig fortfarande, dom har fått information om allt, det finns bevis om dom hade varit intresserade, så fan ta dom om dom påstår att dom inte kunde ana.

Så till alla Bollnäsbor, håll i hatten i sommar för jag är ganska övertygad om att JB kommer dit då. Anledningen att det blir Bollnäs är förstås för att Erik Söderberg bor där, har sin läkarpraktik där och jag skulle inte bli alldeles förvånad om han har någon deal med boendet om att vara konsult i JB´s ärende, så har han gjort lite pengar på skiten också.

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.