Nu har jag gjort det

Jag brukar alltid vara jävligt seg på att säkerhetskopiera och sånt, vad gäller alla mina foton som är tagna under två års tid tex så tog det nästan 2 år innan jag säkerhetskopierade dom, hur kul hade det varit om jag förlorat alla. Jag fick ett mail här för ett tag sedan från en person som skrev att jag borde säkerhetskopiera bloggen om något skulle hända, och eftersom jag inte direkt visste hur jag skulle göra det så lät jag det vara (precis som alltid). Men nu tog jag tag i det och det var förstås inte alls avancerat, ett knapptryck så var det gjort. Nu ska jag bara kopiera över kopian till andra datorn också så är jag riktigt säker.

Och nu ringde dom från dagis, jag hade ju sett fram emot att få träffa barnen idag faktiskt, men det var bara ett barn där så kollegan skulle ta med honom hem (dom bor grannar) istället, så det blev inget jobb för mig i dag heller. Nu ska jag bara vara där månaden ut och det känns faktiskt tråkigt ska jag säga, men så är reglerna så det är väl bara att gilla läget.

Gamla foton i repris

Jättespindelnät ute på mattställningen

Konstig himmel

En båttur på kvällskvisten

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.