Äckel på nätet

Ja är det inte den ena stollen så är det den andra, är det något med min bubbla som drar till sig stollar måntro?  Jag skrev ju för längesedan ett inlägg om den sk ”Dagispedofilen” , och ett par månader senare skrev jag ett inlägg till om samma grej.

På sista tiden har något kryp kommenterat, (enligt Ip-koll så finns h*n i Helsingborgstrakten ) under olika nick förstås (minst 4 olika) .  Om han är pedofil har jag ingen aning om, men lovligt rubbad i alla fall.Jag har nu mailat abusen på Telia ang detta perversa kryp så vi får se om dom kan göra något. Här är kommentarer han fäller:

Jag kan väl inte hjälpa att småflickor är sexiga heller?!
Madicken har ju en så’n sexig utstrålning, särskilt när hon var naken.
Tänk er en våt naken Madicken kropp och känna hennes mjuka lena barnhud.
Det är vad mina drömmar handlar om.

Madicken är våt

Jag drömde inatt om att jag knullade och slickade Madickens fitta

Man kan runka till henne

På nätet blir man verkligen varse att det finns allehanda störda människor i samhället…

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.