Trött så in i vassen

Dom senaste dagarna (eller veckan) har varit turbulenta så det räcker och blir över, den ena galenskapen efter den andra har avlöst varandra både i bubblan och privat. Sömnen har blivit lidande och jag är så trött så jag tror jag dör snart. I dag kommer också JB till stan på permis i 10 dagar. Fick mail från Karsudden ang det, men dom är jävligt informativa måste jag säga när dom skriver ”vistelseort: Västernorrland”, ja tur att man har koll ändå, så nu eller om några timmar sitter han ett fåtal mil bort, det känns inte bra. Förhoppningsvis så har han en massa annat att göra nu när han fått sig en lägenhet än att bekyttra sig i mig (Dock märkligt varför Karsudden inte berättar att han fått en lägenhet i närheten av mig ?) , sen när vardagen kommer så finns större anledning till oro känns det som, just nu är jag för trött för att ens orka tänka värst mycket på honom. Nej en tupplur får det bli nu ! Tjing så länge

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)