Varför är det ingen som ser?

För många månader sedan bad jag Länsätten (numera Förvaltningsrätten) ringa mig varje gång ett nytt mål ang JB skulle upp. I Tisdags ringde dom för första gången. Då har han alltså sedan jag begärde det haft ett antal frigångar och permissioner, han har fått en lägenhet här i stan (som dom fortfarande inte berättat för mig om) , han har haft 10 dagars permis nyligen. NU ringer dom om att man ansökt om fortsatt vård. Jaha?

Jag förklarade detta för kvinnan i telefonen att nu var det väl lite väl sent att ringa om det eftersom han var på väg ut. Detta förnekade hon och menade att man hade ju ansökt om fortsatt vård. Ja men det är ju bara ord! Vad får han för vård om han har 10 dagars permis i en lägenhet 60 mil från kliniken då?  Varför har varken Karsudden eller Förvaltningsrätten berättat för mig att han har fått en lägenhet i staden där jag bor?

Han sökte sig från den här staden pga att jag var så jobbig och hemsk mot honom, ja sure, det var bara en del i hans spel, för om han måste härifrån pga mig, varför söker han då en lägenhet här? Nej det var bara ett spel återigen, denna gång för att få komma till Karsudden och kunna bli utskriven fortare. Det är märkligt att inte en jävel ser vad det är han håller på med. Men som jag sagt tidigare, jag tror att alla lär bli varse det förr eller senare…..

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)