Lång dag igår

Det blev en lång dag igår. Nillah,hennes mor och jag åkte till sjukan, dom följde ju med och höll mig i handen tack och lov. Det där med magnetröntgen var till en början obehagligt, jag hatar nämligen att bli fastspänd, och där låg jag med armar och huvud fastspända och in i det där röret, men efter en liten stund släppte paniken lite och slutligen somnade jag därinne i holken. 1 1/2 timme tog det!Sedan vidare till logopeden där inte mycket hände, samma frågor ”har du gått ner i vikt” och ” har du blivit sämre,bättre eller är det lika” .

Sedan bar det iväg till Erikshjälpen där jag hittade en massa saker, bland annat ett litet troll som ska få stå bredvid den lilla stugan jag har på stubben här ute, och en liten hylla med massa smålådor som jag inte har en aning om var jag ska ha, men den var gullig. Vidare därifrån till Willys för storhandling, och efter det en tur till Max för att hämta upp lite mat åt sonen och sambon, jag tror jag var hemma vid 19-tiden, ultratrött. Jo, dom sa ingenting om röntgen, det var väl så att jag inte frågade heller, jag väntar tills neurologen hör av sig och håller tummarna för att det inte handlar om någon muskelsjukdom eller nåt av allt annat elände han sa att sväljproblemen kunde bero på. Lite orolig är jag faktiskt.

Den var väl fin? Med lite målning så blir den ännu finare

Fultrollet passar perfekt till lillstugan

Det här inlägget postades i Livet hos oss och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.