Det rullar på…

Fick papper från Förvaltningsrätten idag igen, JB har ansökt om en 2-veckors permis, men otroligt nog tycker chefsöverläkaren att det räcker med 10 dagar. Sist han var till sin lya här i stan (som dom fortfarande inte berättat för mig att han har) så skulle han ordna någon sysselsättning, men han lyckades  tydligen inte med det, vilket är förståeligt. Vanligt folk har svårt att hitta sysselsättning, en psykiskt störd yxmördare lär ha det ännu svårare.

Det finns heller ingen planering för uppföljning under längre permissioner och psykiatrin i Sundsvall ställer inte upp. Det kan ju låta lite märkligt förstås, men eftersom det är klart att han fortfarande är lika sjuk som vid tiden för mordet så förstår jag om öppenpsyk inte vill ta på sig det ansvaret att skicka folk hem till honom, de kanske anser precis som jag att han bör ha slutenvård.Sist han hade hjälp i hemmet så mordhotade han ju dom också.

En annan intressant sak var att åklagaren för första gången på 8 år skrivit in att hon inte har något att erinra under förutsättning att målsägande (Den avlidnes syster=jag) får besked om när permissionen tänkt äga rum, det har aldrig hänt att åklagaren begärt det .Nu brukar jag ju få det, typ dagen innan. Men sist jag fick det så ifrågasatte jag via mail till sköterskan på Karsudden varför dom alltid meddelade mig i sista sekund (trots att det är klart långt tidigare) och när dom tänkt tala om för mig att han fått en lägenhet här i stan. Jag har fortfarande inte fått svar på det trots att det gått en månad och trots att de är skyldiga enligt lag att svara. Ja så det rullar på i vanlig ordning, och tack gode gud att jag ska flytta härifrån…..

This entry was posted in Livet hos oss and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Det rullar på…

  1. Pingback: Psykiatrin behöver mer resurser | Cattasbubbla - Just read it !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

<----Välj en bildfil (JPG)