Nu återstår att se…..

Nu har jag skrivit mina ärliga åsikter på några ställen (ang uthängningar), jag har bemött påståenden på andra ställen. Ingenstans har jag varit otrevlig, men jag kan sätta huvudet på att snart kommer det utlägg på FB, i bloggar eller nån annanstans om mig. Det kommer vara lögner (från anonyma mestadels), kanske utläggning av namn eller liknande.Det ska bli intressant att se om den här yttrandefriheten man själv vill begagna sig av gäller alla eller om man försöker att tysta den med en avvikande åsikt. Detta kommer ju att bevisa om min tes är rätt. Att det räcker att man har en annan åsikt i en fråga för att bli beljugen och uthängd.Mycket intressant ska det bli att se om jag har rätt.Vad tycker jag då?

Jag tycker INTE att vårdnadstvister ska vara något som ska offentliggöras i detalj varken i medier eller på nätet, detta pga av att man sätter barnen i kläm, dom ska inte behöva valsa runt i några medier där folk ska snaska i deras föräldrars problem och hatattacker på varandra. Däremot ska vårdnadstvister diskuteras vad gäller om något kön missgynnas, myndigheter inte följer lagen osv, men då utan namnpubliceringar.

Jag tycker INTE det är okej att lägga ut folks adresser eller foton som inte är offentliggjorda av personerna själva. Inte heller att ljuga om folk. Man kan bemöta folk utan att göra det

Jag tycker det är svårt att diskutera ämnen som rör VT, män och kvinnor, då många från bägge sidor har en förmåga att vara enkelspåriga (i vissa fall fanatiska) och strida för könet mer än för vad som är rätt och fel, alltså att man reagerar sjukt kraftig på fullt normala diskussioner som tex kvinnomisshandel, falskanmälningar osv.

Ja det är väl ungefär dom åsikterna jag framfört…..

Det här inlägget postades i Lite av varje och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

<----Välj en bildfil (JPG)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.